In English En español  Auf Deutsch

FRI frakt på alle ordre over 350,- FRI retur på alle ordinære varer. 


Vi ønsker at du skal handle mest mulig risikofritt hos oss, og derfor har vi FRI FRAKT og FRI RETUR på alle COREWEAR® ordre over 350,- i Norge, samt fast LAVPRIS til Sverige og Danmark på DKK/SEK 150,-.


Fri frakt og fri retur gjelder COREWEAR® med forsendelser på opptil 10 kg. Dersom du bestiller CoreBar utstyr tilkommer frakt. Frakten her avhenger av pakkens tyngde, størrelse og transportmetode slik at faktura på dette vil komme i tillegg til varer som er belastet med Master kort eller Visa.

SUPER ENKEL RETURORDNING!

COREWEAR® du ikke er 100% fornøyd kan du sende tilbake helt gratis innen 14 dager fra den datoen du mottok varene. Varene sendes i originalemballasjen og i den stand du fikk dem, og vi ser vi til at du får pengene dine tilbake så fort som mulig og senest 30 dager etter at vi har mottatt varene.

Slik går du frem ved retur:

  • Legg COREWEAR® i originalemballasjen. Dersom du ikke har den lenger, kan du bruke en annen robust pose
  • Tape posen/emballasjen godt igjen.
  • Fest returetiketten du fikk ved leveringen over den opprinnelige adresseetiketten dersom du bruker originalemballasjen, eller på et godt synlig sted dersom du bruker en annen pose.
  • Innlever på nærmeste Postkontor. Returetiketten viser at det er vi som skal betale for returfrakten.

Leveringstiden er ca 1 uke fra bestillingstidspunktet. I kampanjeperioder kan leveringstiden være noe lenger.
Vi bruker BRING som transportleverandør, og alle pakker opp til 2 kg sendes som minipakke. Det vil si at du får pakken levert i postkassen din.

Pakker over 2 kg sendes som klimanøytral servicepakke. Pakken må da hentes på ditt lokale postkontor eller nærmeste post i butikk. Du vil få tilsendt hentelapp når pakken ligger klar for avhenting.

Du vil motta sporingsdetaljer på e-post og SMS, såfremt du har oppgitt e-postadresse og mobilnummer på bestillingskjemaet.

Ved betaling med faktura (KUN for bedriftskunder) kan du forespørre fraktmetode og frakten beregnes manuelt. Gjelder pakker uansett størrelse. 
Leveringstiden er avhengig av pakkens størrelse, innhold og ønsket fraktmetode, men vil ikke overstige 2 uker. Varslingsmetode vil avhenge av ønsket fraktmetode. I de fleste tilfeller vil det varsles ved SMS/e-post og telefonoppringning av fraktselskapet før utlevering.

Viktig informasjon vedrørende våre faktureringsrutiner til bedrifter
Fakturaer har 10 dagers forfallsdato. Ved forsinkelse beregnes forsinkelsesrente på 12,75%. 
1 purring/inkassovarsel sendes 3 – 4 virkedager etter forfallsdato. 14 dager etter 1. purring/inkassovarsel blir den automatisk oversendt til inkassoselskapet SkanKred. 

Uavhentet pakke
Dersom varen ikke hentes på postkontoret og dermed returneres til oss, 
vil du bli belastet med 300,- i retur- og administrasjonskostnader.

Transportskade
Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til post@thecorebar.com.
Det er viktig at e-posten inneholder fullstendig beskrivelse av eventuelle skader som har oppstått. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet så skal du også melde dette direkte til den du kvitterer ut pakken fra.

Sverige og Danmark
Coremon as sender og pakker til Sverige og Danmark. Ta kontakt med oss dersom du har spesielle spørsmål tilknyttet toll og moms. 

Salgsvarer 
Vanlig 14 dagers angrerett gjelder - angrerettskjema følger med i pakken, og mottaker betaler frakt på returen. 


BESTILLING AV KURS
VIKTIG Å MERKE SEG: Først når kurset er betalt har du garantert kursplass. Kurset har bindende påmelding etter at det er betalt, men kan når som helst endres/flyttes mot et endringsgebyr på kr 1000,-. Gjelder også ved sykdom. Kursplassen kan eventuelt overføres til en annen deltaker uten ekstra omkostninger.